Chvíli po instalaci primární palivový lišty konečně dorazily i sekundární vstřiky ID2000, takže jsem je mohl nainstalovat dohromady s FFE sekundární lištou. Vstřiky bylo potřeba lehce upravit (odštípnout plastový kroužek a vyměnit o-kroužky), jel jsem podle návodu přímo od výrobce lišty, moc se mi to nezdá, ale budiž. Instalace lišty byla jinak přímočará a jednoduchá práce.
Následovala práce o dost nepříjemnější a to "renovace" předních podběhů. To, že auto trpí na rez, je bohužel fakt, ale podběhy jsem nechtěl nechávat v původním stavu. Následovalo tedy obroušení orezlých míst (původní nepoškozený nástřik jsem nechal) až na plech, nátěr Loctite konvertorem rzi (na druhé straně jsem zkusil Brunox), poté dvousložkový epoxidový základ a ve finále podvozková ochrana od 3M. Nepočítám, že mě to přežije, ale minimálně o několik let se tomu snad prodloužila životnost a můžu usínat s tím, že jsem udělal maximum v daných podmínkách.
Dále jsem se vrhnul na lehkou renovaci brzdového vedení, boosteru a ABS. Zašlý alu věci se obrousily, orezlý zbrousily a nastříkaly atd. taková klasika. Po instalaci celýho toho spletence jsem využil volného motoráku a polepil termoizolační fólií všechny tepelné štíty a místo kolem pozice turba.
Začátkem listopadu konečně dorazila spojka. Zvolil jsem ACT s organickou lamelou a Xtreme přítlačákem s potenciálem udržet cca 600Nm, což by podle grafů podobných setupů mělo stačit. Před výměnou mě trochu potrápilo pilotní ložisko, chleba ani vazelína nefungovaly, tak šlo nakonec ven reverzním kladivem a plamenem.
Před instalací spojky jsem ještě slíznul setrvačník rounem na flexe, nevypadá zle, žádné praskliny, tak snad ještě vydrží. Po jednoduché instalaci spojky se konečně po dlouhé době vrátil motor zpět do kastle. Vše šlo relativně bez problému a během pár hodin si pěkně sedlo na polyuretanový Banzai Racing silentbloky. Nedalo mi to a ještě jsem zkusil fitment turba a vypadá to perfektně
Nyní budu řešit zapojení palivové soustavy, FPR apod. dokud je k tomu dobrý přístup. Pak bude asi následovat nějaká elektrika, sání a tak dále...

. Jak jsi spokojený s těmi fitinky? Už se těším až to uvidím naživo