jančo - Honda NSX
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: jančo - Honda NSX
Oooo anoooo, to sem si tou sjetostí ani neuvedomil.
Náájs
stejně už se na seznámení s tou věcí těším, jsem zvědav zejména na jízdní spirit v porovnání ani ne tak s mým Elise Cup ale s ekvivalencí na delší platformě tedy Exige V6... Mohlo by se řešit, že to srovnání není adekvátní, pokud si člověk neuvědomí, že vlastně podvozek a celá šasi Exige V6 je jen prodlouženou Elise a technicky tedy zapadá z 95% stále do roku 1996 až na jinak tvarovaný laminát na tom šasi
Jinak ne že bych byl příznivcem prasení ve městě, ale tohle legendární video s NSX mě baví
https://youtu.be/zcbNq62UHjU
stejně už se na seznámení s tou věcí těším, jsem zvědav zejména na jízdní spirit v porovnání ani ne tak s mým Elise Cup ale s ekvivalencí na delší platformě tedy Exige V6... Mohlo by se řešit, že to srovnání není adekvátní, pokud si člověk neuvědomí, že vlastně podvozek a celá šasi Exige V6 je jen prodlouženou Elise a technicky tedy zapadá z 95% stále do roku 1996 až na jinak tvarovaný laminát na tom šasi
Jinak ne že bych byl příznivcem prasení ve městě, ale tohle legendární video s NSX mě baví
https://youtu.be/zcbNq62UHjU
WWW.HOONRING.CZ - NS COACHING AND SERVICES
Hele, jízdní spirit je u mne nepopsatelnej: kvičel sem, řval, třásl se, syčel, jen v tom sypat až dokud nedojde benzín, pak v garáži sem nechtel vystopit, spát tam, bydlet, žít a umřít a chtel sem jít hned prodat všechny S2000 co pro mne do ted znamenali vše. Asi takhle stručne bych to popsal, všechny testy a tributy berte naprosto vážne, je to tak 
je krásný vědět co chceš a být řádně namotaný prase... mám to obdobně - Lotus mě naplňuje v mých požadavcích natolik, že se při hrotu nahlas směju či řvu smíchy faktu, jak všechny ostatní auta jsou jen "nevydařeným pokusem" ...a že není v přímce třeba zdaleka nejrychlejší? pcheejančo píše:Hele, jízdní spirit je u mne nepopsatelnej: kvičel sem, řval, třásl se, syčel, jen v tom sypat až dokud nedojde benzín, pak v garáži sem nechtel vystopit, spát tam, bydlet, žít a umřít a chtel sem jít hned prodat všechny S2000 co pro mne do ted znamenali vše. Asi takhle stručne bych to popsal, všechny testy a tributy berte naprosto vážne, je to tak
dnešní doba je protknutá honbou za sterilní efektivitou a vášeň aby člověk pohledal
WWW.HOONRING.CZ - NS COACHING AND SERVICES
Legenda, ikona. Ať slouží a dělá jen radost 
Skusal si niekedy 911 993 3,6l? Bolo by zaujimave porovnanie hlavne toho "spiritu" spoza volantu.jančo píše:Hele, jízdní spirit je u mne nepopsatelnej: kvičel sem, řval, třásl se, syčel, jen v tom sypat až dokud nedojde benzín, pak v garáži sem nechtel vystopit, spát tam, bydlet, žít a umřít a chtel sem jít hned prodat všechny S2000 co pro mne do ted znamenali vše. Asi takhle stručne bych to popsal, všechny testy a tributy berte naprosto vážne, je to tak
Neskúšal, ale ak by sa dalo , skúsim, ale môj názor by nebol asi objektívny, totižto mne sa dizajn Porsche nelíbí a tympadom to vplýva na celkový dojem.
Pěkná, tak doufám, že ji potkám někdy na Nordschleife.
Ale ofsem dle programu návštev Hoonringu jiz v dubnu!
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Ale neee, Frederika znám. Pojedu ho samozrejme 

Ehm nechce se mi tomu věřit, opravdu?
https://auto.bazos.sk/inzerat/100844788 ... et-DPH.php
1995 - Honda Civic EG4 M/T - SOLD
1993 - Honda Civic EG4 A/T - SOLD
2005 - Lexus IS200 M/T - DAILY
flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
Neboj, nahradí ji další NSX.Joseph píše: ↑18 črc 2019, 13:04Ehm nechce se mi tomu věřit, opravdu?
Toyota Celica AT200 1.8 16v '95
Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

Kdo již skusí, nemúže s tým skončit, chci TARGU no
Targa. 

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Uff, lekl jsem se, že se chceš NSX zbavit a koupit něco nudného. 
1995 - Honda Civic EG4 M/T - SOLD
flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
...to je ta co stala u Zdena ,, ??
Nie, myslíš, že by ju zložil? To je druhá.