jančo - HONDA NSX
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: jančo - HONDA NSX
Ahoj,jak to prosím pokračuje s renovací? Tohle auto mi nedá spát
,těším se na na každou zprávu o renovaci

Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, LSD torsen type II, C Package - prodáno
Subaru BRZ sport 2.0i , my 2015 , manual -new
Subaru Forester xt 2.5T MY 2007
http://www.nengun.com/jančo píše:Informace o stave renovácie: spojku a nejakých pár vecí stačí preclit-su už v SR, celolak in progres a disky som sa teda rozhodol podla vašich rád zebrat tie CE28N, sú fakt top, takže to asi stíhame do Albrechtíc, ale nebude to úplne šecko hotové. A prosím jak niekto má chuť a čas poslat link kde bych mohol obj. tie CE28N. Dík
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
Sewa, nemal som čas na odpoved, ale opravy sa vykonávajú v Japgarage na face:seatik píše:Ahoj,jak to prosím pokračuje s renovací? Tohle auto mi nedá spát,těším se na na každou zprávu o renovaci
![]()
Zopár vecí ešte v motore treba a potom sa to zloží, 11.10. mám mat jazdu na prázdnom ringu.
https://www.facebook.com/RealJapGarage/ ... 22R0%22%7D
uau, nadhera. To auto si zasluzi len ten naspickovejsi repas a zda sa ze si to tak aj zobral. Co vsetko sa robi a ako? (vcitane odstranenia povodnej farby alebo nastrek na staru?)
Po dokončení prác predložím kompletné postupy, lak je nafotený pred a po, fotky ešte nemám, v súčasnosti sa idú vyrábať silentbloky na ramenách, tento rok to ale jazdiť nebude, nechceme nič uponáhlat, scem aby to bolo v top stave. Zoznam vecí na výmenu od SOS je v prvých príspevkoch.
Takže voláké fotky ste sceli:
Naposledy upravil(a) jančo dne 20 zář 2015, 18:05, celkem upraveno 2 x.
A dalej:
Takže až to bude šecko zložené a vyskúšané, je tu možnost, že ak sa mi bude dať zehnat targa a niekdo sa nájde kto by toto scel nebodaj kúpit, bude to na predaj!
neže idem sporiťjančo píše:... je tu možnost, že ak sa mi bude dať zehnat targa a niekdo sa nájde kto by toto scel nebodaj kúpit, bude to na predaj!
'04 SE3P (Black Swan), 141kw
'62 Fiat 600 D (Amálka)
'62 Fiat 600 D (Amálka)
neže idem sporiť
idem si najsť už teraz dve práce že ked to bude na predaj tak ti volám
[/quote]
Riccardo: tak bolo treba kupovat kym bola za 17-18tis eur (ak si dobre pamatam) teraz do nej pojde minimalne 10-15tis Eur a pochybujem ze bude tak skoro na predaj (moj triezvy odhad)
Janco asi si este budem setrit slova lebo to bude asi dost vazne
Riccardo: tak bolo treba kupovat kym bola za 17-18tis eur (ak si dobre pamatam) teraz do nej pojde minimalne 10-15tis Eur a pochybujem ze bude tak skoro na predaj (moj triezvy odhad)
Janco asi si este budem setrit slova lebo to bude asi dost vazne
Riccardo: tak bolo treba kupovat kym bola za 17-18tis eur (ak si dobre pamatam) teraz do nej pojde minimalne 10-15tis Eur a pochybujem ze bude tak skoro na predaj (moj triezvy odhad)blesk666 píše:neže idem sporiťidem si najsť už teraz dve práce že ked to bude na predaj tak ti volám
Janco asi si este budem setrit slova lebo to bude asi dost vazne[/quote]
Nazdo, no typuješ dobre celkom, ale už teraz je to 15000E a dalšie serepetičky ako karbónová stredová konzola a ďalšie veci čo mi mali SOS poslat- neposlali, ale mám kamaráta, čo mi to spraví, potom sa pracuje na silentblokoch a ramená sa vypieskujú a šecko ostatné aby to bolo ako nové, takže do tých 20000E by som sa mal zmestiť, potom ale hodnota nebude že kúpa + náklady, bude to kapánek drahšie.
pekna investicia, nazivo to vyzera super, snad daju motor dokopy cim skor nech stihnes ringos
Sewa, tento rok ja nábehový- obzerací, stačí sa mi len na to kukat, vozenkat sa budeme pak až budúci rok, musíme zopár vecí dotáhnút a nebol dočilku čas.
Ahoj Jančo, jak se má červená kráska? Tohle je auto,které musí dělat pořád radost. Díky moc za info 
Sewa,seatik píše:Ahoj Jančo, jak se má červená kráska? Tohle je auto,které musí dělat pořád radost. Díky moc za info
nooo, nejak nebol čas ju zložit, akurát to ideme skladat. O priebehu budeme informovat.
Moc díky za podělení se radostí. 
Jelikož som nemal čas a chcel som byť pri demontáži každého dielu, ništ sme nerobili, pokračovať sa začalo vo februári, tak ma napadlo, že by som scel vynulovat tachometer, tak sme prestavbu zebrali od podlahy. Čil čakáme na piesty, ide sa robiť výbrus a skladať. Pôvodné ostáva-volant, prevodovka,zadné sklo, elektronika-riadiačka a možno sa tam ešte niečo nájde.
Aktualizoval som prvý príspevok-zoznam dielov
Aktualizoval som prvý príspevok-zoznam dielov
no pekne si ten zoznam updejtol, sme na nu asi viaceri zvedavi az bude hotovo.
Došli krásné veci od Donalda, ide sa vybrusovat.
Je to nádhera pohledět. Tohle auto dát do kupy a mít ho na důchod. I jako investice si myslím to za to stojí. Ceny už teď lítaji v astronomických výškách
Držím palce v renovaci.
Ked sa nedá kúpit nová stará NSX od Hondy, tak si ju treba obnovit do novoty, neska som donésél sedadlá a též už balotinujeme, blok už išél na výbrus
pekne to robis, take auto si zasluzi. Pozor nech malemu neubehne nieco bokom
Neboj nist, má dobré tesnenie a väčšinou pevnú stolicu.
Informujem o priebehu prác, čakáme na posledné veci tento týden a ideme skladat.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
... "pre nas blbych" ...
co sa upravovalo na tych klukovych ulozeniach ..??
co sa upravovalo na tych klukovych ulozeniach ..??