Hlavně u prvního fl údajně zmizel problém se špatným plněním tuším dvouch předních válců vzduchem (kdyžtak mě opravte), proto se do prvních montoval plenum spacer. HR to je motor, kterej má 80 % jiných součástek, z něho v podstatě vznikl motor do 370Z.Newer píše:blejsknu, a vlozim sem, na první pohled je to dost vyrazne v porovnani se spolujezdcem.
v porovnani s prahem pod dverma kde je znak Z je sedacka o kus niz, proste pecka:-)
HR je jinej motor no, my co mame DE mame trosku smulu:-)tak me tim moc neprovokuj:D
Chtel jsem alespoň první fl. kvůli led svetlum, bixenonum atp.....
HR ka jsou desne drahy, radove o 80-100 tis vejs nez DE.
To co mam bylo za celkem slusny peníze a fajn upravy no:-)(hlavne ty velke brzdy AP- predek i zadek) tak jsem ho proste vzal.
1. verze s 206kw mi prisla takova o nicem
2. verze 221kw, omezovac dal + facelift exterieru uz pro me byla zajimavejsi, navíc většina lidi ani nevedela, ze ma vlastne něco navíc....V inzerci si kazdej pise vykon milion kw, naprosto neopdstatnene.. takze defakto myslim, ze prodejce ani nevedel ze je to nejakej facelift...
3. HR 230 kw = zbytecne moc penez pro me:-) za tech 9 kW navíc....
a jak uz jsem psal no, upravy co tam byly mi sedly
Jinak souhlasim, na dálnici (nebo prostě v přímce) to zase nějaký extra bomby nejsou a dá se říct, že mu stačí kdejaká Audi s 3.0 TFSI, ale na klikatý okresky je toho výkonu až až, navíc krásný rozložení hmotnosti v poměru 53:47, až člověk kolikrát čumí, že má v TP zapsanou váhu přes 1600 kg