Tak díky:
Beaver - budiž mu zem lehká, ale pomohl mi asi nejvíc z fora..
Idaho - za nervy, rady a zas nervy, po beaverovi největší pomoc

VLAN - za nejenom spojení s idahem
A samozřejmě ALDA servisu za poskytnutí prostor, asistenci a nesčetně rad a nervů....
Otisna zas vrčí směle na svět

jen jsem někde něco pokakal a furt v motoru za studena něco rezonuje, tak uvidím až se to rozlítne :-/
Aby se motor tak nějak začal zajíždět, tak když se mělo jet do Harrachova Citroenem na zimních.... Tak se jelo MRchou na letních
Zimní teda doma mám, ale rozměr 205/60 R15 jsem nedostal pod přední tlumiče.....
Je neuvěřitelné, jak člověk si lehce zvykne na slabé auta, předjet náklaďák, nemožný! Zrychlovat do kopce? Jo ale směrem dolu, takže spíš zpomalovat
I s debilníma 150něco chcípákama pod kapotou se auto tváří že jde za plynem líp, jak za mlada, udržovat 200km/h se dalo i do kopců a když mi tam něco vjelo, tak stačilo opět jen přišlápnout, nějak jsem zapomenul, že mi ten výkon stačí až až
Jen místo katu dát dekat, byla asi trochu hloupost, nad 3000ot/min jde do kabiny více hluku a celkově to má takovej "sportovnější" zvuk

Dřiv to znělo jak hlučnější Accord.
Jinak si zas zvykám

opět mě rozdrtila spotřeba, kdy dokážu jet i s otevřenou střecho po dálnici 160 a spotřeba neleze přes 10.
Ale co hlavně, řízení bez posilovače, motor uprostřed, atmosferický motor - ja to auto miluju
Jak jsme jeli do Harrachova, a tak se jelo aj k Polákům, cestou zpět jsme chytli celkem solidní vánici a jednoho vola s libereckou SPZ a letníma gumama (ne že bych byl lepší, navíc su z Cajzlu, takže o sněhu vim houby) na feldě, jak do kopce začal zpomalovat, začlo být jasno

Tak jsem raději zastavil a nechal ho poodjet, po pár minutách jsem viděl jak stojí na krajnici a snaží se rozhrabat
Jen od slečny jsem si vyslech, proč se to auto chova tak divně a pořád trhám volantem na druhou stranu

Když jsem to jednou pustil do zatáčky víc, tak na mě koukala a netušila co se děje.. "jen si hraju

" aha tak jo
A ještě mě překvapilo, Julče vadi v Hondě civic Anglická 1,6 rychlost nad 110, C3 Citron 150, v MRšce ve 200 řekla, to už by stačilo ne?

A to řekla v klidu s kavou v ruce...
A aby nebylo jen pozitivní, začlo mi chcát na spolujezdce