Christo - INFINITI G37S
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- svobyrider
Re: Christo - INFINITY G37S
Christo nic nemaž to už by Beaver vedl 2:0 na lidi co kvůli němu smazali auto ze showroomu.

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
...to ses v dnešní době světa plného primitivů nenaučil ještě blbé kecy nevnímat ?Christo píše: Mám sto chutí smazat oba auta a vysrat se na to pokud bych měl číst ty blaboly dookola pořád.
Auto je to pěkný a dobrý, kdysi jsem v něm pár desítek km najel, jen celkem odvaha, že to máš na daily. Za mě ten motor na daily moc žere
Ať to dělá radost! ..a abych přidal blbý kecy tak mě šíleně popouzí jak sis mohl dovolit počešťovat Infiniti na Infinity!
WWW.HOONRING.CZ - NS COACHING AND SERVICES
Ale promazat by se to mohlo uz je tady vic bordelu nez textu o konkternim aute.
Jak se pohybuje cena G37? Pruziny jsou mekci nez na 370z? Ja je to s hmotnosti?
Jak se pohybuje cena G37? Pruziny jsou mekci nez na 370z? Ja je to s hmotnosti?
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Suchá hmotnost je drobátek přes 1700kg (tedy o cca 200 více než 370Z a o 100 více než 350Z). Auto je samozřejmě pohodlnější s měkčím odpružením než 370Z, oproti konkurenci v segmentu je jízdně dosti nadprůměrně příjemné.
s to spotrebou mas pravdu i nove 370z ji maji dost velkou proti konkurenti, holt draha dan za to ze je to atmosfera
Možná bych to však tak hrozně neviděl - oproti konkurenci - při stejném stylu jízdy jsem s M3 3.2 (s54b32) jezdil jen o cca 1,5 litr méně tedy cca 12,5 a se Zetkem 14l
Jízdí projev je fakt parada luxus a krasně čitelné,řízeni ostřejší jak v 350Z samo je to trošku měkčí ale tahle verze ma oneco tvrdší tlumení oproti obič G37.Cestovat dálky 500km atd fakt radost sedačky pohodlné je radost v tom jezdit
jsem do něj hotov až po uši no.
Ten diferák čeče nevím mají napsáno LSD a pokud vím tak 370Z a i 350Z mělo VLSD ne ?
Ten diferák čeče nevím mají napsáno LSD a pokud vím tak 370Z a i 350Z mělo VLSD ne ?
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Imolared: tyvole jsem šulín vždyt jo na to mě nikdo neupozrní
dik pokusím se to změnit jestli to pujde
y/i mi dělá problémy od jakživa
díky moc za opravu,tohle je kvěci to se cení 
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Sam jsi to napsal = VLSD.Christo píše: Jagy: Takže jsem to opsal přímo z katalogu výrobce jak to maji : Samosvorný diferenciál s viskózní spojkou (LSD – Viscous Limited Slip Differential) mají to jen verze G37S a taky spolu se zadní natačecí napravou to jsem zapoměl napsat uplně nahoru
Re: Christo - INFINITI G37S
Tak proč tam píšou LSD když to je VLSD
a v testu jednom psali že maji Japonci koule a do G37S dali pořadný mechanický svor
takže pokud to chapu tak tu viskozní spojku lamelovou to jsem měl i v EU verzi 350Z? a v 370Z je to taky v EU verzi jo? ja pravě koukal na obrazek toho diferaku a bylo tam neco uprostřed a když jsem našel detail tak tam šli vidět ty lamely v řezu ale jen na jedne straně.Tak jsem na to čuměl jako puk ale diferak z 350Z jsem nekuchal uplne do detailu tak nevím jestli to tam je,jen jsem sundal věnec a dal ho na KAAZ Ale asi to bude tak jak jste psali no
konečně konstruktivní debata. Bokem to jde hezky i stím tak to neřeším na Race bude Zetko 
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Myslel jsem ten komponent č. 22
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Beaver píše: VQ35 se do nějakýho Renaultu cpal, takže kdyby nic jiného, tak minimálně ten samostatně Nissan Renaultu určitě dodával, ale že by Renault montoval nějaký Nissany, to jsem zatím ještě neslyšel... I když možné to je.
Cpal se do Megana Trophy. Dávali ho dozadu po vzoru Clia V6, ale moc úspěšný to asi nebylo, oproti Cliu.
88 AE92LB - 4age
02 NB8CE - BP-Z3
02 NB8CE - BP-Z3
Chápeš to naprosto správně - 350Z, 370Z, G35S a g G37S mají ty viskózáky vzájemně v zásadě totožné... je to furt stejný princip a stejný diff.Christo píše: takže pokud to chapu tak tu viskozní spojku lamelovou to jsem měl i v EU verzi 350Z? a v 370Z je to taky v EU verzi jo?
Jinak Tvé brzdy jsou např. taktéž totožné brzdy Akebono jako má 370Z jen tam máš nápis Infiniti ne Nissan
Motor to samý, jen krapítek uškrcený...
Dalo by se jmenovat další díly...
Jinak ono slovo mechanický samosvor je podle některých textů chápatelné dvoucestně.... Častokrát je to bráno tak, že prostě to není otevřený diff s náhražkou přibržďování kol či jiným vektorováním točivého momentu el. formou. ...pak tam zařadíš nepochybně i VLSD... na druhou stranu stricto sensu co do "mechaniky svornosti" je mechanický samosvor spíše jen torsen (HLSD) či lamelák clutch type (CLSD). Neřeš to, pak by se našla ještě tady filozofie o vytvoření kategorie polosvorů a jiných slovíčkaření
Jj asi tak jak píšeš,ty ostatní díly to vím,je tam totožné vše s 370Z krom karoserie.Jako až tak mi to zjíštění že to není pravé pořádné LSD neva přeci jen to auto má jiné využití.A i tak jse stim dá zažít kopa srandy.Stím trochu přiškrceným motorem máš pravdu ale někde jsem čet že to je záměrně kvuli kroutáku níže.Je ale fakt že to od spoda tahne odost víc než 350Z vpodstatě už od 1500ot.Při klidné jízdě to řadí v rozmezí 1600-2200ot.
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Hele ono i pokud bys s tím chtěl jezdit nejen běžně, ale i na limitu gripu tak za dobré adheze se Ti rozdíl mezi tímhle diffem nebo lamelákem v 80-90% situacích setře. (Ale to sám víš více než dobře vzhledem k tomu KAAZU - já měl taky před pár dny super porovnání při svezení v Z s běžným visco vs. Z s lamelákem Cusco
) Samozřejmě lamelák je lamelák, čím níže klesá adheze či pokud jde o vození se bokem, o tom žádná... Též G má pneu užší a podvozek měkčí než Z - což na funkčnosti viskózáku v reálu přidá, resp. funguje lépe než na válcích s tuhým podvozkem... Mě na 18" s 245/45 prijde funkce toho viskózáku více méně v pořádku oproti rezervám, které jsou znatelné když mám v zadu druhý origo rozměr - 19" 275/35. Pokud Ti funkce přijde lepší než u 350Z standardní je to ovlivněno právě užšími pneu nebo minimálně měkčím podvozkem než na Zetkách. I s přitvrzením zadního stabíku jde ta visco funkce v reálu rychle do háje
...zas naopak čím větší "žvejkačka" na zadku, tím spíše se ty visco mouchy v reálu setřou.
To že VQ37 jde lépe "vocpoda"
a má vyšší točky je běžné ve všech verzích kam se dává - VVEL tam není z dlouhé chvíle.
Ale auto je to prostě příjemné - mě se v tom jezdilo třeba v porovnání s BMW E92 mnohem pohodověji
To že VQ37 jde lépe "vocpoda"
Ale auto je to prostě příjemné - mě se v tom jezdilo třeba v porovnání s BMW E92 mnohem pohodověji
Asi jo ono co píšeš dává smysl.jen ja měl prave na 350Z taky 245ky vzadu a chování trochu jiné ale je pravda že tady více zasahuje elektronika i při vypnutem ESP možna to tu svornost dodává víc uměle jako u zetka tím dobržďováním zadních kol.Ale zase je to měkčí no,to co píšeš stou tuhostí podvozku a funkcí svoru vypozorované nemám ale asi to tak bude no. Zkusím tam nahodit kola ze Zetka s 265kama Federal RS-R a pak se to projeví asi nejvíc no.každopádně je stím neskutečná radost jezdit
VVEL na tom má určitě podíl,jen škoda že n 350Z to nepujde sprovoznit zatím to nikdo neumí tak budu muset regulovat klapu jako u předchozích verzí,ale popravde u Zetka mi o spodky vubec nejde
s Kompresorem to pujde taky dobře.Je otázka zda při foukání ten sistém má vubec smysl asi jen v nízkych ale tam to nepotřebuju když motor bude pracovat nejníž 4000ot. Jsem pak zvedav na porovnání až pojede 
VVEL na tom má určitě podíl,jen škoda že n 350Z to nepujde sprovoznit zatím to nikdo neumí tak budu muset regulovat klapu jako u předchozích verzí,ale popravde u Zetka mi o spodky vubec nejde
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Ten přibržďovací šmejd zadních kol vykuchej
...teprve pak lze vůbec něco hodnotit
U Tvého Zet půjde o něco úplně jiného - naladit to tak aby to fungovalo tak, že to maximum možné přenese na silnici aniž by ten výkon byl spíš na škodu, bude to tlačit relativně postupně s nějakou emotivní špičkou a zároveň to vydrží co do životnosti. V českých tuzérských luzích a hájích oturbených N/A paskvilů je radost vidět něco udělaného dobře
U Tvého Zet půjde o něco úplně jiného - naladit to tak aby to fungovalo tak, že to maximum možné přenese na silnici aniž by ten výkon byl spíš na škodu, bude to tlačit relativně postupně s nějakou emotivní špičkou a zároveň to vydrží co do životnosti. V českých tuzérských luzích a hájích oturbených N/A paskvilů je radost vidět něco udělaného dobře
Beavere kdyby sis konečně místo kecání dodělal tu svoji paštiku. Jinak Christo gratulace k novému daily
, k 350zetku ideální.
ImolaRed: jn chci co nejdřív udělat na tu krabičku vypínač aby to šlo tak jak má fest to omezuje no.Kruháče vetší jdou krásně projet bokem ale jak je malý poloměr a velká rychlost už to zasahuje.Bude to první uprava co se bude dělat 
Krivak: děkuji
Krivak: děkuji
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Jasně no - g senzor ty s malým poloměrem a velkým přetížením doplní o ty necitlivé zásahy, a každopádně to nechápe věc jako je variování s plynem... Tohle opravdu není kvalitní systém jako např. PTV (Porsche torque vectoring system) - tohle je prostě humpolácky odfláklá hovadina stejně jako celé to VDC (ESP) . Njn jak to bývá - Nissan / Infiniti udělá v mnoha ohledech skvělý model, ale běžně u každého takového spoustu věcí odflákne.
Výhodou jest, že zrovna u těchto vozů je odpojení této blbosti otázkou několika minut.
Počkej, 350Z (kdysi můj sen) kompletovali v RENAULTU (teď pardon...fuj, ty v... nečekal jsem, že se tohle slovo na jdm-meeting.cz někdy může objevit
) ? Jinak suchá váha masakr. Čekal bych méně.
TOYOTA CELICA ZZT230VVT-i
G35 od G37 poznám, toho bych se nebál. Ovšem jedná se o cabrio s pevnou skládací střechou, dneska jsem jel okolo něj. Poptám se v servise co je v tom za motor. 
1995 - Honda Civic EG4 M/T - SOLD
1993 - Honda Civic EG4 A/T - SOLD
2005 - Lexus IS200 M/T - DAILY
flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
1993 - Honda Civic EG4 A/T - SOLD
2005 - Lexus IS200 M/T - DAILY
flickr ԅ(ˆ⌣ˆԅ)
JJ kabria jsou 3ks v ČR,nic jineho než 3,7L tam není 
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
- RainbowSeven
350Z pro EU se montovaly v Trappes ve Francii.
Je to docela normální věc japonského importéra, aby se oprostil od CLA za kompletní dovezené auto.
Takhle dotáhne jen komponenty a ty smontují až v místě určení a vychází to levněji.
Ale samozřejmě to dává dokupy Francois s Jean-Pierrem
takže některé kusy podle toho vypadají.
Je to docela normální věc japonského importéra, aby se oprostil od CLA za kompletní dovezené auto.
Takhle dotáhne jen komponenty a ty smontují až v místě určení a vychází to levněji.
Ale samozřejmě to dává dokupy Francois s Jean-Pierrem
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
nevim jak je to s 370, treba konkretne 370 NISMO trva dopravit do ČR 4 mesice