Volné jízdy Brno 28.5.2009
Moderátoři: Amigo, riderhenry
V pohodì, já myslel že tam nìkomu držíte fleka tak proto jsem stál vzadu.Libas píše: Má, Gregy to fotil, tak snad se to tu objeví do víkendu..chtìl jsem ti øíct, a si stoupneš blíž, jenže pak se hned jelo na dráhu...
2005 Mitsubishi Lancer Evolution VIII 360PS 490Nm - R.I.P. :-(
2002 Mitsubishi Lancer Evolution VII RS Sprint - SOLD
2011 Renault Mégane RS 250 - SOLD
2011 Nissan 370Z GT Edition - SOLD
1998 Mitsubishi Lancer Evolution V GSR
tady nejaké videjko
http://www.youtube.com/watch?v=CM_l_qAbo3Y
http://www.youtube.com/watch?v=3wTcPYI4V3g a tady jsi na videu 
Pekny fotky 
tady mam mensi videjko
http://www.youtube.com/watch?v=BaKqXKlebAk
kdyz vidim ty obrovske rezervy a chyby, tak bych rekl, ze postupem casu bude 2.40 na seriovem podvozku realnych. Jinak 7.30 mi odesly brzdy, uvarila se kapalina. Byl to prvni vylet s 2.0itr na okruhu. Vloni jsem byl jednou a moc jsem z toho nemel
tady mam mensi videjko
http://www.youtube.com/watch?v=BaKqXKlebAk
kdyz vidim ty obrovske rezervy a chyby, tak bych rekl, ze postupem casu bude 2.40 na seriovem podvozku realnych. Jinak 7.30 mi odesly brzdy, uvarila se kapalina. Byl to prvni vylet s 2.0itr na okruhu. Vloni jsem byl jednou a moc jsem z toho nemel
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
Tak tady neco ode me. Jinak abych shrnul sve dojmy - byl jsem tam poprvy, takze jizda hrozna, hlavne nektery zatacky mi delalli problem (nekdo me mozna videl jak stojim zapichnutej v kacirku v ty nejspodnejsi zatacce
). Jinak me zklamali brzdy hned v druhym kole a zadni gumy si delali co se jim zachtelo. Takze nic moc, priste to bude lepsi snad. Chce to hold upgrade...

Nj okruh nemilosrdnì odhaluje slabiny auta.
Infinity: Nebylo to špatný. Kolik jsi tedy mìl best lap? Jinak k tìm brzdám, zdálo se mi, že možná brzdíš moc progresivnì - delší dobu a míò? Pro brzdy je lepší razantnìjší a kratší sešlápnutí (ale samozøejmì ne tak abys aktivoval ABS
- > míò pak vadnou, nekroutí se tak kotouèe atd...
Jinak ti to jede jak prokoplý
Ale vìz že pod 2:45 se už sekundy stahují horko tìžko 
Infinity: Nebylo to špatný. Kolik jsi tedy mìl best lap? Jinak k tìm brzdám, zdálo se mi, že možná brzdíš moc progresivnì - delší dobu a míò? Pro brzdy je lepší razantnìjší a kratší sešlápnutí (ale samozøejmì ne tak abys aktivoval ABS
Jinak ti to jede jak prokoplý
Spolujezdec nameril 2.48. Za mesic uz bych rad mel aspon tech 2.45, z onboardu se aspon clovek pouci a kdyz se na to kouknu tak v tom vidim milion veci
. S brzdama jsem pocital ze to nebude ideal, chtel jsem nahodit hadice pred okruhem ale nestihlo se...sly tam hned druhy den rano
S tim brzdenim zkusim pro priste neco udelat...ostatne jako se vsim
A snad bude auto o 100kg lehci, to by se melo taky projevit 
Gregy: Nadherny fotky, fakt sila

S tim brzdenim zkusim pro priste neco udelat...ostatne jako se vsim
Gregy: Nadherny fotky, fakt sila
Ted to bylo podruhy, poprve jsem byl vloni na renocaru, se "starsi specifikaci" me itrzam3k píše:Pìkný videjko!!
Jede ti to hodnì dobøe![]()
Tak po více odjetejch okruzích bude zajímavej èas:)
Po kolikáte si byl (celkem) z ITR v Brnì??
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
idealni stopa to jeste neni.chce to jen trochu cviku.od toho volny jizdy jsou.jak pise Peca-na brzdy jit pozdeji a razantnej,trefit apex a plnej plyn.minule semnou jezdil kamarad co jezdi vytrvalostni zavody a dal me par uzitecnych rad.good brzdy a pneu je zaklad.ja jezdim na EBC yellowstuff+EBC kotouce a porad to neni ono.jinak pekny video.
Jo Brzdy jsou na okruhu základ. Já na renocaru uvaøil zase brzdovku ale bylo to i tím že jsem mìl brzdové desky na rally. Teï už jsem problém nemìl ale stejnì dopøedu hodím vìtší brzdyzyx píše:idealni stopa to jeste neni.chce to jen trochu cviku.od toho volny jizdy jsou.jak pise Peca-na brzdy jit pozdeji a razantnej,trefit apex a plnej plyn.minule semnou jezdil kamarad co jezdi vytrvalostni zavody a dal me par uzitecnych rad.good brzdy a pneu je zaklad.ja jezdim na EBC yellowstuff+EBC kotouce a porad to neni ono.jinak pekny video.
2005 Mitsubishi Lancer Evolution VIII 360PS 490Nm - R.I.P. :-(