Různá videa ...
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Různá videa ...
Jen oficialni cisla jsou 140+ kusu, slysel jsem i o 200ks. Plus se tahaji uz zvenku, protoze poptavka je stale velka. Takze spis stovky, nez jen desitky. 
Hlavně ,aby nebyl hned další rozsekaný na šrotík .
Ten to slušne sype
už dávno ma onboard z NS nebavil tak ako tento
'99 Evo VI
'98 Primera GT P11 SR20VE
'90 300ZX TT Z32 - ex
'98 Primera GT P11 SR20VE
'90 300ZX TT Z32 - ex
To EG Turbo je hodne rychle auto - velmi seriozni cas
Takovy mix low budget a kvalitnich veci.
Zajimava je i tato K24 atmo Integra - 7.29 BTG opet velmi vkusne
A jeste video Jardy z kopce, tentokrat externi zabery od JNK. Vtipne jsou ty hlucnejsi pneu, nez vyfuk.
Zajimava je i tato K24 atmo Integra - 7.29 BTG opet velmi vkusne
A jeste video Jardy z kopce, tentokrat externi zabery od JNK. Vtipne jsou ty hlucnejsi pneu, nez vyfuk.
Zajímalo by mě, jaký byl čas oproti Esku? Neměla honda větší fun factor? Z pohledu diváka bylo Esko větší drama.
Zajímalo by mě, jaký byl čas oproti Esku? Neměla honda větší fun factor? Z pohledu diváka bylo Esko větší drama.
Je to dve vteriny dolu, coz neni malo na serii na origo pneu... a S2000 nebyla uplne pomala.
Jasne, kousavou zadokolku musis urcite ridit vic plus rykot 9000 otacek. Kazdopadne tohle je proste level up - zase neco noveho vyzkouset. Pro me tam hraje velkou roli kazdodenni pouziti (mam 10tis. km za 5mes.) + zabava v zime. Ve vysledku v tom aute stravim mnohem vic casu, nez v S2000.
Par tydnu zpet jsem se svezl v S2000 a ze bych tesknil? A vubec... coz me mile prekvapilo, protoze jsem mel trosku obavy abych nekdy nelitoval.
Jasne, kousavou zadokolku musis urcite ridit vic plus rykot 9000 otacek. Kazdopadne tohle je proste level up - zase neco noveho vyzkouset. Pro me tam hraje velkou roli kazdodenni pouziti (mam 10tis. km za 5mes.) + zabava v zime. Ve vysledku v tom aute stravim mnohem vic casu, nez v S2000.
Par tydnu zpet jsem se svezl v S2000 a ze bych tesknil? A vubec... coz me mile prekvapilo, protoze jsem mel trosku obavy abych nekdy nelitoval.
6 let stare Trofeo R nebyly uplne nejlepsi volbou, ale uz se to aspon klouzalo
Zajímavé porovnání turbodmychadel Garrett a Borg Warner (je to trochu delší, ale teď o svátcích by na to mohl být čas):
Part 1:
Part 2:
Part 1:
Part 2:
Vesele Vanoce
Super video, tobě taky!
Člověk by si měl dělat radost
Peca gratulujem, pre mna asi najviac vzrusujuce este ako tak zaplatitelne auto. Urobil si si velku radost teda. Inak aj pekne video
Paráda, to musí být sranda. Tak hlavně bacha na papíry 
RX7 FD single GT35 - Uloženo
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno