Zajimave inzeraty
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Zajimave inzeraty
sice je docela daleko ale dobra cena http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/toy ... 74707.html
project Colt 4G63T AWD
Colt 4G63 FWD
Mitsu Eclipes 4G63 LPG-daily
Toyo Avensis 2008 2.4 VVt-i důchoďácký JDM for sale
Colt 4G63 FWD
Nedavno byla prakticky stejna na bazosi za stejne penize.
to je na Dánsko sakra dobrá cena, otázka jestli to je na dánských značkách nebo ne, s popisu to zjistit nejde... asi ne, vzhledem k tomu že feldy se prodávaj od 25k
Nissan Primera GT P11 - studentský sleeper
E36 328i coupe - studentova zadokolka
RX-8 141kW RHD - impulsivní rozhodnutí
E46 328i daily
E34 535i drift
E36 328i coupe - studentova zadokolka
RX-8 141kW RHD - impulsivní rozhodnutí
E46 328i daily
E34 535i drift
jagy: byla nedávno taky žlutá, taky turbo, ale za trojnásobek ceny 
project Colt 4G63T AWD
Colt 4G63 FWD
Colt 4G63 FWD
Ne, atmosfera za 50k... o Zemiho nepisu.
tak atmo za 50 je normální. ale turbo za 50 moc ne 
project Colt 4G63T AWD
Colt 4G63 FWD
Colt 4G63 FWD
spíš se poptej kluků tady http://forum.mx-5.biz/index.php
Proc myslis? Pokud nekdo vi, tak milerad odpovi...ale jestli ji nikdo nezna, tak ti tam prece kazdej nebude odpovidat, ze nezna
Je nas tam spousta, kdo se na nejaky kousek na prodej nekde v okoli zajedou podivat a podaji reference pripadnym zajemcum z daleka
Hlavně že taky ti každej odpověděl co? Ale tak můžu odpovědět třeba jako xcriss: WTF?! nebo +1 pokud ti to udělá radost. ovšem skutečný stav auta neznám WTF +1
Mazda Mx-5
Mini Cooper 1.0
[img]http://img121.imageshack.us/img121/482/roadstert.gif[/img]
Mini Cooper 1.0
[img]http://img121.imageshack.us/img121/482/roadstert.gif[/img]
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Xcriss je totiz hrozne zlej a PORAAAD tady spamuje.
Rozklikl sis ten inzerat, kvuli ktereho jsem to tam psal? 
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
tak hlavně tam ani napsat nemůžu, 5 dní čekám na registraciLordJames píše:Proc myslis? Pokud nekdo vi, tak milerad odpovi...ale jestli ji nikdo nezna, tak ti tam prece kazdej nebude odpovidat, ze neznaJe nas tam spousta, kdo se na nejaky kousek na prodej nekde v okoli zajedou podivat a podaji reference pripadnym zajemcum z daleka

Jo jo, je tam naprd registrace, ale z nezahraničních stránek se o mx-5 dozvíš nejvíc právě tam. Zkusím admina popostrčit... 
Edit: Tak ne, kontakt nenacházím. Budeš si muset počkat.
Edit: Tak ne, kontakt nenacházím. Budeš si muset počkat.
Jo, to bych ti přál. Na našem malinkatým trhu se ale těžko vybírá. Dají se tam i pro neregistrovanýho dohledávat informace o tom, na jaký problémy si u mx-5 dávat při koupi pozor. Jinak se moc vybírat nedá, než je objíždět a kontrolovat kritický místa. On ti tam někdo může poradit, že je to super kup třeba proto, že je to kamarád prodávajícího a chce ho v prodeji podpořit. Nemůžeš na druhý spolíhat, pokud je neznáš.
Tím nechci říct, že by tam na fóru byla nějaká lůza. Jen je dobrý něco naštudovat a vydat se vstříc prodejcům. Tvůj dotaz jsem tam ale frknul, tak potom můžeš číst reakce a kdybys měl dotaz, tak pošli třeba sz nebo to napiš zase sem...
Buď rád za pět dní, mne na Lexus foru nepotvrdili registraci už rok. Holt prostě nejsi dost dobrýSkrblík píše:prvně potřebuju nějákou koupit, pak si tam můžu chodit pro informace
Musím vetovat, co jsem napsal. Vlastně není úplně dobrý objíždět prodejce. Já jsem si sednul do první, majitel mě nechal řídit a bylo vymalováno. A to na tom tenkrát byla dost bídně. Vlastně už když přijížděla před můj výhled, tak jsem vyplavil svoje našetřený emoce a o dalším dění bych mohl napsat erotickou povídku. Ale to se stává asi jenom dětem, který si plní sny dřív než jim uzraje sebeovládání. 
Po zime budu prodavat svou MX5 NA okolo 35k, kdyby nekdo predbezne chtel. 
Jagy pošli mi foto na Design107@seznam.cz Treba se domluvime i driv 
na prodej za bezkonkurenční cenu exBleskova n15 GTI http://auto.bazos.cz/inzerat/43560509/N ... 20-GTi.php
tak o některých problémech vím od známýho, co zná MX5 forum nazpaměť, takže s tím by problém nebylKousmen píše:Jo, to bych ti přál. Na našem malinkatým trhu se ale těžko vybírá. Dají se tam i pro neregistrovanýho dohledávat informace o tom, na jaký problémy si u mx-5 dávat při koupi pozor. Jinak se moc vybírat nedá, než je objíždět a kontrolovat kritický místa. On ti tam někdo může poradit, že je to super kup třeba proto, že je to kamarád prodávajícího a chce ho v prodeji podpořit. Nemůžeš na druhý spolíhat, pokud je neznáš.Tím nechci říct, že by tam na fóru byla nějaká lůza. Jen je dobrý něco naštudovat a vydat se vstříc prodejcům. Tvůj dotaz jsem tam ale frknul, tak potom můžeš číst reakce a kdybys měl dotaz, tak pošli třeba sz nebo to napiš zase sem...
no do Kadaně to mám bohužel přes celou republiku a nevyplatí se mi tam na ní jet podívat
díky, kdyby něco, tak napíšu

registrace je tam kvuli robotum uz jen pres Radunuv mail, je treba chvili vytrvat