Zajimave inzeraty
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Zajimave inzeraty
Benzínovej jsem viděl v čr na prodej jen dvakrát v životě. Chtělo by to omrknout, ale měl bych představu jak to udělat na daily. 
To já bych měl úplně jinou představu
. Asi se na něj dojedu kouknout.
Mam rad Nissany,a JDM auta obecne jeste vic,ale ten C32 Laurel je strasnej.
97' R33 GTST Mspec2

- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
1* !Mickael píše:Mam rad JDM auta ,ale ten C32 Laurel je strasnej.
Toyota Celica AT200 1.8 16v '95
Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

Taky uz ho vidim se valet v inzeratech minimalne pres rok. 
Nissan Primera - VEcko fplynu
-
Idaho von Věšín
podle infa co mám ( a to není podložené ) jsou udajne jen 1-2 kousky v čr . jeden mi ted spinká na garážiSilverFox píše:Benzínovej jsem viděl v čr na prodej jen dvakrát v životě. Chtělo by to omrknout, ale měl bych představu jak to udělat na daily.
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby pres rok, to auto se vali po bazarech uz aspon 5 let...SakuL píše:Taky uz ho vidim se valet v inzeratech minimalne pres rok.
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
na léto super.Libas píše:Chochochó, tak tohle je pecička:
http://www.sportovnivozy.cz/41292-nissa ... koprivnice
RX7 FD single GT35 - Uloženo
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Tak som sa rozhodol nakoniec sa ist na nu pozret 430 km az do Michaloviec ( 10 km od Ukrainy)
Udajne boli uz biedne tlmice a predne horne ramena inak OK.
Stretli sme sa, bol som sa odviezt, vzadu bubny-to by som prekusol, farba poodpadavana - to by som prekusol, ked som zabrzdil roztraslo sa cele auto-aj to by som prekusol. Ale ked som podradil z 5 do 3 a motor nejavil zaujem o podanie vykonu aky ma mat tak som ostal sklamany.
Nakoniec som to nechal tak. Je toho skoda lebo je velky problem zohnat tento accord coupe v europe
- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
Majitel to posílal i nám na stránku , ať to zveřejníme . Psal , že je to v dobrým stavu ,že jediná vada je lak 
Aspoň vidíme co jsou lidi zač ....
Aspoň vidíme co jsou lidi zač ....
Toyota Celica AT200 1.8 16v '95

Zacal by som aj zjednavat cenu, vsetko sa da opravit.
Ale ked je problem v motore tak to je pruser.
Predtym tam bol nejaky F20A3....bohvie co tam oni vlasne pomenili,aku dali kabelaz,podtlaky a ECU.
To boli prve DOHC motory od hondy, 2.0 PGMFI
1.6 sa davali do CRX
Accordy 3. generacie si drzali prvenstvo 10 rokov v US ako najslpolahlivejsie auto.
Je problem niekoho zohnat kto vie poradit ohladom toho B20 ako aj A20A1-2-3-4 motoru....
Na 3geez fore som sa docital ze zaklad je rovnaky ako accord BLACK TOP a GOLD TOP (160 HP) len ma ine vacky a ECU.
Chcelo by to kopec casu a cca 2000-3000 euro a bol by z toho ojedinely kus v TOP STAVE. A samozrejme pevne nervy.....
A tie moje uz su zo supry hodne nacate.....
Predtym tam bol nejaky F20A3....bohvie co tam oni vlasne pomenili,aku dali kabelaz,podtlaky a ECU.
1.6 sa davali do CRX
Accordy 3. generacie si drzali prvenstvo 10 rokov v US ako najslpolahlivejsie auto.
Je problem niekoho zohnat kto vie poradit ohladom toho B20 ako aj A20A1-2-3-4 motoru....
Na 3geez fore som sa docital ze zaklad je rovnaky ako accord BLACK TOP a GOLD TOP (160 HP) len ma ine vacky a ECU.
Chcelo by to kopec casu a cca 2000-3000 euro a bol by z toho ojedinely kus v TOP STAVE. A samozrejme pevne nervy.....
-
Idaho von Věšín
A20A3 a A4 sem mel ve čtyřech Accordech ( měl jsem aerodecky a jednou coupe ), do jendoho aera jsem dával daval JDM B20A , výhodou bylo že když s evzal kabelový svazek motoru a jeho ECu tak stačilo jen předelat dva konektory pod palubku a jeden v motoráku ( pojistkovka ) a sve pasovslo bolt on.. ale osoben za nejlepší motor považuji ten A20A4. B20A sice byl silnej ale v té dobe žádné díly u nás sehnatelné a furt se na nem neco sralo, možná to bylo lety a kilometry ale já mu na chut nepřišelOli píše:Zacal by som aj zjednavat cenu, vsetko sa da opravit.
1.6 sa davali do CRX
Tak toho je skoda. Ja som mal najskor A20A4 a potom A20A3 oba sedany. Ten A20A3 este mam.
Stal 2,5 roka. Vymenil som palivove cerpadlo, nalial benzin dal inu baterku a auto slape ako hodinky.
Vsade som sa docital ze jediny rozdiel medzi nimi je ze A3 je bez katu ale to bola bola blbost.
Ine podtlaky a ten motor nesiel ani zdaleka ako A4. Vraveli mu vraj VTEC killer. Docela aj chapem preco.
Do otaciek to islo okamzite a papralo to este na 3.
Vela ludi nechapalo ked som ich odviezol a o zvuku ani nehovorim.
Stal 2,5 roka. Vymenil som palivove cerpadlo, nalial benzin dal inu baterku a auto slape ako hodinky.
Vsade som sa docital ze jediny rozdiel medzi nimi je ze A3 je bez katu ale to bola bola blbost.
Ine podtlaky a ten motor nesiel ani zdaleka ako A4. Vraveli mu vraj VTEC killer. Docela aj chapem preco.
-
Idaho von Věšín
Oli píše:Tak toho je skoda. Ja som mal najskor A20A4 a potom A20A3 oba sedany. Ten A20A3 este mam.
jj ty staré 12ti ventily měli neco do sebe
U te A20A4 byl i jiný prumer ventilu..
Tak tenhle vrak se prodává v Ostravě už dobrých 5 let, možná s ním chvíli někdo jezdil, ale minimálně 5 let ho vídávám v bazaru...Winie píše:http://www.sbazar.cz/bacakarel/detail/1 ... ok-90dovoz skoda ze automat
Tohle musí být něco - http://otomoto.pl/honda-civic-eg6-k20a2-C25713490.html
shatsu.cz
Zdejsi majitele hachiroku budou za par let milionari
aneb
http://otomoto.pl/toyota-corolla-ae86-l ... 25650.html
http://otomoto.pl/toyota-corolla-ae86-l ... 25650.html
97' R33 GTST Mspec2

Takovej vrak za ty prachy
. Zajímalo by mě jestli to takovou cenu opravdu má 
nemá...iba sa s cenami moc špekuluje...
Ale hovno, je jich uz docela malo a navic to ma status kultovyho auta. Cena odpovida, to jen cesi chtej vsechno za deset korun